Evanescence Strona Główna Evanescence
Pierwsze i najwieksze polskie forum o zespole.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fallen
Autor Wiadomość
Freya 
Początkujący bywalec

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 22:04   

Dla mnie Fallen jest nadzwyczajna-jedna z moich ukochanych płyt.Niesamowita muzyka i teksty, magiczny klimat....Za to kocham tą płytę. Wada? Nieciekawa książeczka xD I nazwa, która moze się źle kojarzyć niektórym-mimo że evce podejmuje różne smutne tematy, to robią to o wiele lepiej i z większym wdziękiem niż jakieś TH czy inne Cierpiące Dusze(TM).
I co ciekawe-to właśnie Fallen o takiej "emo"(w potocznym tego słowa znaczeniu)ma lepsze teksty niż OD, który ma o wiele bardziej neutralną nazwę.

wiskas 
Nasz człowiek
Katarynka

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 14:48   

Ja powiem tak... to moja ulubiona plyta... co do TOD`a ze wstydem musze przyznac (chociaz moze wstyd nie musi sie tu pojawic :P ), ze do niej musialam troche sie "przyzwyczaic... nie podeszla mi od razu do gustu... co innego wlasnie Fallen. Podobaja mi sie prawie wszystkie piosenki... ukochana moja to My immortal. Nie tylko z fallen i nawet nie evanescence... to moja ulubiona piosenka ogolnie... Going under, Everybodys fool, bring me to life, terniquit... i reszta tak samo swietna... Fallen jest IDEALNY ok_

Lilith 
Stały bywalec
.Zaklęta.

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 22:41   

Fallen jest przecudowny,jak dla mnie nie ma żadnego minusa.Ta płyta jest dużo lepsza od TOD która wydaje mi się strasznie sztuczna.Na fallen był ten niezwykły klimat którego zupełnie brakuje na TOD.Chociaż są tam świetne piosenki to już nie to samo.Jeślli następna płyta Evanescence będzie w stylu TOD...to się pochlastam z:D
You know he's coming back
Night Crawler

Cloud Ninowa Snow White Q 
Wtajemniczony

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 19:47   

a dla mnie-kolejna dobra płyta:)Ja wszystkie oceniam na +.Już sama nazwa jest super:) banana2

Dolly 
Początkujący

Wysłany: Nie Cze 27, 2010 20:50   

Super. Słucham jej wszędzie, w tramwaju, na plaży, w domu... wspaniały nabytek, i okładka również intrygująca. Niesamowite. Mysle że zawsze pozopsztanie płytą nr 1. Polecam gorąco.

emman 
Nasz człowiek

Wysłany: Nie Cze 27, 2010 23:12   

Dolly napisał/a:
Super. Słucham jej wszędzie, w tramwaju, na plaży, w domu... wspaniały nabytek, i okładka również intrygująca. Niesamowite. Mysle że zawsze pozopsztanie płytą nr 1. Polecam gorąco.

Dolly, ależ się cieszę, że znów sie tu pojawiłaś... naprawdę! spoko_
no i fajnie, że przytoczyłaś tu Fallen - po prostu sobie to włączyłem i jest cholernie świetne :P

Lacrymossa 
Wtajemniczony

Wysłany: Nie Cze 27, 2010 23:35   

Dla mnie "Fallen" to najlepsza płyta, ze wszystkich, nie tylko Evanescence. Zawsze, i wszędzie.

emman 
Nasz człowiek

Wysłany: Nie Cze 27, 2010 23:47   

Lacrymossa napisał/a:
Dla mnie "Fallen" to najlepsza płyta, ze wszystkich, nie tylko Evanescence. Zawsze, i wszędzie.

Dolly, widzisz, że nie jestem sam ;) Lacry też jest pod wrażeniem, a nawet chyba więcej :P
a możesz opisać nieco bardziej swoje wrażenia po odsłuchaniu całej tej kaskady wrażeń, doznań, przebłysków?

Tylko się nie śmiej ze mnie - Dolly, ciekaw jestem Twoich przeżyć spoko_
znaczy w dźwiękach Fallen... jezUUU, ja wciąż wspominam późne lato 2007, kiedy opętała mnie ta muzyka...

Lacrymossa 
Wtajemniczony

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 00:15   

Mnie podało, jak miałam jakieś 15 lat. "Fallen" jest niesamowicie naładowane emocjami. Niesamowicie. Potrafi potrafić mi nastrój, jak i go załamać. Ale jest w nim coś, czego nie potrafię nazwać. Głoś Amy daje..hm..takie wczucie się w to, co ona przeżywa, śpiewając dany utwór. Oczywiście każdy utwór mogę dopasować do swego życiorysu, no, ale chyba nie tylko ja tak mam.

SnowWhiteQueen 
Początkujący bywalec

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 23:20   

A ja tak lubię Fallen, że aż sama nauczyłam się grać Hello na keyboardzie chociaż nuty znam średnio, ale dałam radę :D

Weronika 
Stały bywalec

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 13:27   

Tak jak każdą piosenkę z tej płyty(nie tylko) kocham ją całą. Jestem pełna zachwytu i podziwu
!

DawideQ 
Początkujący

Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:19   

Płyta "Fallen" jest dla mnie najlepsza płytą z pośród wszystkich zespołu Evanescence. Teraz bardzo często ją słucham chociaż czasami też inne słucham. Płyta "Fallen" napełnia mnie emocjami a bardzo często mnie uspokaja jak jestem zdenerwowany

Odpowiedz do tematu