Dobra, aby nie wprowadzać jakiejś nieprzyjemnej atmosfery na forum, to przepraszam - znając życie prawda leży po środku, ale niech już będzie, że to moje czepialstwo wzięło górę.
_________________ Obserwujemy ciekawe zjawisko: bełkot jako środek porozumiewawczy między ludźmi.
/ Stanisław Jerzy Lec /
Nie no... ja myślę, że zlot w Krakowie może być. Lepsza byłaby centralna część Polski, ale co tam... Kraków może być. Róbcie w maju, ale w wakacje też byłoby lepiej.
_________________ Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.
A może ktoś z forum będzie na juwenaliach w Krakowie? 9 maja jest Hey, na którym będę, więc jesli ktoś też lubi, to można się wybrać
(nie, nie ustalam daty "ZLOTU", względem siebie i własnych egoistycznych wymogów. po prostu pytam i zachęcam)
Na juwenaliach nie będą drogie. W zeszłym roku za normalny płaciłam 10zł za koncert Hey i Happysad. W tym roku też nie powinny przekroczyć 15 zł. Gra ten sam skład.
Wiek: 17 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 1146 Skąd: Święta wieś xD
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 15:30
A rzeszów - ja mam bliżej
XVII Juwenalia Rzeszowskie - 12 maja 2010 – 14 maja 2010
i beda grać Habakuk, Akurat, Coma, Brainstorm, EastWest Rockers, Strachy Na Lachy, Lao Che, Patrycja Markowska, Jelonek, Carrion, Jesus Chrysler Suicide, Haratacze, Brown i Fabryka Snów
My co prawda z Batem mamy ciągle ‘na pieńku’, ale to chyba tylko takie drobne nasze samcze porachunki, hehe. Myślę, że bym go zniósł jakoś, zwłaszcza, że facet ma pewne walory, znów hehe. Może i on by się jakoś rozluźnił, koleś. Spoczywam w nadziei.
Buhahahah, dobre
No jak emman jedzie to ja jako moderator też bym musiał, w zakresie ochrony. Emman to może być seryjny morderca, kto wie.
Dobra, wstępny termin zlotu: 6 sierpnia 2010 (piątek)
Miejsce: Kraków
Teraz głosowanie kto może, a kto nie. Oczywiście Krzychoo musi być. Plan minutowy podamy później, jeśli termin wyjdzie. Będzie co robić.
Przyjezdnym polecam hotel Pollera na Szpitalnej - najlepsza lokalizacja, a cenowo na centrum to chyba najtaniej. Jednak zlot planowany byłby od wcześniejszych godzin, np. 12-14, by ewentualnie późnym wieczorem niektorzy mogli wrócić (chociaż można by gdzieś jeszcze wyskoczyć).
Ogólnie to tak: móglbym się do Krk wybrać, ale to faktycznie musi być dobry skład, żeby ten zlot robić.
_________________ "Why do they always send the poor?!" - B.Y.O.B.
"Can you feel this?" - The Blister Exists
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 13:25
no to ja powiem tak po 20 goszcze u siebie niejakiego adixa czy jak mu tam w ogóle nie znam i robusia więc wtedy można by się spotkać w 4 naczy i wliczając niejaką zajebibisławę
_________________ Cara & Kahlan ... awww and Amy Pond *.* my little ginger Pond
trochę mnie tu nie było xD a szkoda, bo akurat 6.08 by mi pasował zresztą, w drugiej połowie sierpnia też mogę się skusić. chętnie się przejadę do Krakowa.
ale zbierzmy się jakąś większą grupą, co?
_________________ The Hatter put his hands on his hips; his gaze was accusing. "You're not the same as you were before," he said. You were much more... muchier... you've lost your muchness," he finished, nodding as if that m ade perfect sense. :]