Wysłany: Czw Cze 01, 2006 14:32 Najlepszy avatar :)
Kto ma najlepszego avatara na forum waszym zdaniem??:D:)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
No dobra szejp.... oddaje ci "prymat" ( heh )
a tak w ogóle to to nie jest szablon z bloga... bo ten obrazek sam zrobiłem i można go spotkać w sieci bo moja siostra go opublikowała ... ( jakby ktoś nie wiedział to tam jest zakrwawiona dziewczyna z misiem bez oka )
_________________ Things are getting desperate
when all the boys can't be men
everybode knows
I'm her friend
everybody knows
I'm her man...
mi się najbardziej podoba szejp, Butterfly no i mój oczywiście
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Heh nie bede oryginalna jak powiem, ze szejp ma najfajniejszy avatar No ale Tyska, twoj tez mi sie podoba Ale i tak moj jest najlepszy i to nie podlega zadnej dyskusji :P
_________________ Jeśli jesteś naprawdę podłym człowiekiem, wrócisz jako mucha i będziesz jeść kupę.
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 12:40
Gdyby mój mi się nie podobał to bym go nie miała, więc logiczne, że mó jest piękny poza tym Szejpowy, jak i Butterfly'owy (ale Ty wiesz, ze Ci go zazdroszcze ) są również śliczne. Obrazki sepiowane czy czarnobiałe mają swój klimacik. Kocham je. Krzychoo miał swego czasu taki fajny avatar z rudym gościem Chociaż aktualnie też ma fajne logo Myśle, ze na uwagę zasługują avatarki Neni sama je robisz Ewa? I zawsze dopasowany do niego obrazek w podpisie poza tym podoba mi sie avatar Agnes i Damiana (Agnes-nie tylko ze względu na barwe ). Miło zobaczyć czyjaś twarz wtedy inaczej czyta sie czyjeś posty, bo nie pisze ich x czy y, ale właśnie ta osoba o twarzy, którą widzę obok
_________________ "Dla wszystkich starczy miejsca
pod wielkim dachem nieba
Na ziemi, którą ja i ty też
Zamieniliśmy w morze łez"
Oj, sama, sama Dlatego, oczywiście, są najśliczniejsze na całym forum xD
_________________ If you have a secret, the best thing is to keep it to yourself. The second-best is to tell one other person if you must. There is no third-best.
mi się teraż najbardziej podobają Neni i AmyBlackRaven