Wysłany: Nie Cze 04, 2006 08:47 Fotografie fanów :)
Zdziwiłam się nie mogąc znaleźć takiego tematu. Troche osób nieśmiało gdzie niegdzie wstawia swoje zdjęcia więc czemu nie miałoby być odzielnego tematu. Wiem że jest opcja w profilu dodania swojego zdjęcia, ale i tak wiekszość jej nie używa, i nie zwraca na nią w ogóle uwagi. Warto wiedzieć z kim prowadzi się konwersacje (chyba że to Wojtuś 12 )
Żeby was rozluźnić wrzucę pierwsza ;D
Ale jedna mała zasada: Nie wrzucamy zdjęć osób z forum bez ich pozwolenia, żeby było jasne
Info o fotkach :
Zdjęcie 1 i 2 pochodzą z Mojej kolekcji portfolio - rok 2006
Zdjęcie 3 i 4 pochodzą z działki kumpla - wakacje 2005
[ Zdjęcie nr. 3 jest jednym z Moich ulubionych jakie kiedykolwiek Mi zrobiono ]
_________________ Jasne Gwiazdy Na Niebie ,
Jedną Zostawie Dla Ciebie .
Hawer najlepiej wyszedłeś na trzecim tak naturalnie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
_________________ If you have a secret, the best thing is to keep it to yourself. The second-best is to tell one other person if you must. There is no third-best.
Leevmanka całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam tak bardziej dziecinniej , a tu tak dorosło wyszłaś
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 80 Skąd: republika
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 12:35
Daeron, niezłe fotki Fajny z ciebie gostek
_________________ We started living in an old house
My ma gave birth and we were checking it out
It was a baby boy
So we bought him a toy
It was a ray gun
And it was 1981