Czy posiada ktoś z Was jakiekolwiek zdięcie Amy z dzieciństwa??
Uwaga!
Zasady ogólne dot. tego tematu.
1. Wrzucamy tylko nowe zdjęcia, ewentualnie takie, których jeszcze nie było w tym temacie, a są warte uwagi.
2. Po drugie, nie komentujemy, bo robi się za duży bałagan.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez Ins Nie Cze 22, 2008 23:29, w całości zmieniany 4 razy
Nie podobaja mi się ubrania w jakich jest obecnie pokazywana Amy... kurcze takie szmaty z lumpeksu... kiedyś zakładała super ciuszki a teraz... ehmm... szkoda gadac... podobaja mi sie tylko buty na zdjęciu które zostało wczesniej dołaczone...
Zgadzam sie w pełni... chociaż kiedys też czasem sie jej zdarzyło ubrac cos ochydnego, ale to żadko
_________________ ...I nie wiem, w którą stronę,
I nie wiem, dokąd mogę dotrzeć.
Uwalniam swoją wolę,
Zaczynam nową drogę,
W miejsca, których nie ogranie myśl...
tak,ona ma śliczne oczy,takie przejrzyste....szkoda,że to efekt soczewek...chyba sobie kupie takie soczewki,tez chciałabym miec takie oczy,w ogóle ona ma śliczne rysy twarzy, takie miłe i delikatne,ładna jest
Hehe to pierwwsze mi przypomina jej zdjęcie z młodości... taki nastoletnia twarzyczka
_________________ ...I nie wiem, w którą stronę,
I nie wiem, dokąd mogę dotrzeć.
Uwalniam swoją wolę,
Zaczynam nową drogę,
W miejsca, których nie ogranie myśl...
_________________ www.amy-lee.ovh.org <-pierwsza Polska strona o Amy (nowy adres)
------------------------------------
Aime, la vie est tellement belle dés que tu deviens celle ou celui qui aime...
Amy23 [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 22:33
Super te fotki!Ja też wolę jak Amy chodzi w glanach a nie jakichś butach wyglądających jak z księżyca-ohyda!Jak chcecie zobaczyć moje ulubione fotki Amy to wskakujcie na mojego bloga
I wpisujcie komentarze!
P.S A te jej ciuchy na niektórych fotach to koszmar-wstydziłabym się tak wyjść na ulicę!Pfuj!
Hm, mi obojętne w czym jest Amy, to jej sprawa jak wygląda, ważne, żeby była sobą i już..
a co do strojów na fotkach, to przeważnie oryginalne ubrania ma na fotach sesyjnych, więc..
_________________ www.amy-lee.ovh.org <-pierwsza Polska strona o Amy (nowy adres)
------------------------------------
Aime, la vie est tellement belle dés que tu deviens celle ou celui qui aime...
Hm, mi obojętne w czym jest Amy, to jej sprawa jak wygląda, ważne, żeby była sobą i już..
a co do strojów na fotkach, to przeważnie oryginalne ubrania ma na fotach sesyjnych, więc..
Sądzę podobnie. Na sesjach jest ubrana jak jest, mnie się nawet podoba, bo jest oryginalnie. Glany są fajne, owszem, ale takie buty z kosmosu to nie wszyscy założą, a ludzi którzy mają glany znam duuużo. Amy w ten sposób jest nie do podrobienia, jedyna w swoim rodzaju
Ja cenię w tych wszystkich zdjęciach, że wygląda normalnie. Weźcie popatrzciena niektóre inne gwiazdy. Amy nawet jeśli wie, że będzie miała robione zdjęcia, to się ubiera w to co lubi i w czym jest wygodnie. A gdy jakaś inna gwiazda wie że będzie miała robione zdjęcia to się ubiera żeby jak najładniej i jak najlepiej i tylko paparazzi ich łapią jak sie normalnie ubierają.
Naturalność i oryginalność.
_________________ A good woman is known by what she does, a good man by what he doesn't do
A modest girl never pursues a man; nor does a mouse-trap pursue a mouse
Man is always looking for someone to boast to; woman is always looking for a shoulder to put her head on
Wiek: 21 Dołączyła: 02 Maj 2006 Posty: 343 Skąd: Z Pokoju =D
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 17:44
Damian2902 napisał/a:
Kachamy =), twoje prace są dobre, ale musisz więcej potrenować.
No ja wiem wiem Dopiero niedawno zaczęłam bawić się Photoshopem i wmawiać sobie, że mam talent do garfiki
Amy23 napisał/a:
A te jej ciuchy na niektórych fotach to koszmar-wstydziłabym się tak wyjść na ulicę!Pfuj!
Mi się nie wydaje, żeby ona tak na ulicy chodziła
Black roses napisał/a:
A gdy jakaś inna gwiazda wie że będzie miała robione zdjęcia to się ubiera żeby jak najładniej i jak najlepiej i tylko paparazzi ich łapią jak sie normalnie ubierają.
Heh widzieliście foty z próby przed MTV Latin?? Tam Amy była ubrana normalnie tzn tak Amysiowo, a wiedziała przeciez, że dziennikarze tam będą. Widziałam foty innych "gwiazd" z takich prób i wszystkie były porozbierane i świetnie pomalowane
I za ta inność cenię właśnie Amy
Za to, że za wszelka cene nie chce pokazać, że jest idealna, bo przeciez nikt nie jest
_________________ You'll never know the way your words have haunted me
I can't believe you'd ask these things of me
You don't know me...