Otóż chciałbym żeby ktoś mi pomógł ściągnąć dyskografie Evanescence. Przez wiele dni szukam linka ale nie mogę znaleść. Jestem tu nowy i nikogo nie znam, więc proszę o pomoc. Przeglądałem te forum i były linki do płyt ale one wygasły.
Proszę o pomoc. Z góry dzięki
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 21:00
Cześć DawideQ, fajnie, że wpadłeś Wprawdzie to na pewno nie miejsce dla Evanescence, ani też do pytań o klucze do muzy, ale myślę, że nasze miłe (i nie najbrzydsze, zaręczam Cię ) Modki się nie rozsierdzą nadmiernie zwłaszcza gdy jesteś zdezorientowany, jak sam powiadasz. I zwłaszcza przy tych upałach Ale mi tam się wydaje, że zawsze oprócz tzw. poprawności, zwłaszcza sztywnej, której bardzo nie znoszę, liczy się wyjście człowiekowi w potrzebie Więc ja też chętnie zgrzeszę i Ci podpowiem, chociaż trochę mnie dziwi, że nie możesz se z tym poradzić w tym wieku… chyba że tak, jak ja, dużo pracujesz i nie chce Ci się grzebać w necie
A zatem ładuj, Stary i przybywaj z licznymi wrażeniami o tej ślicznej muzie
Bo pod tym warunkiem poświęciłem mą – marną chyba tu zresztą – reputację
Gdyby tu czegoś nie było, to bardzo proszę Solitude – najznakomitszą znawczynię tematu - o dopowiedzenie,
bo w końcu my forumowicze NFE mamy jakąś powinność wobec debiutantów, czy się mylę!?
Troche jestem nie ogarnięty dziś, a tak wogóle to dziękuję za pomoc( Troche stosownie rozpisana). Ale widać że lubisz się dzielić emocjami i za to Ci wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 23:19
DawideQ napisał/a:
Troche jestem nie ogarnięty dziś, a tak wogóle to dziękuję za pomoc( Troche stosownie rozpisana). Ale widać że lubisz się dzielić emocjami i za to Ci wielkie dzięki.
Pozdrawiam
jasne DawideQ, pojąłem! czuję, że fajny z Ciebie Koleś - pościągaj i grzej tu post za postem
znaczy rozumiem o Ev, bo Ci się chyba podoba? czy jak?
PS. w razie co, nie myśl, że Cię będę tak dalej prześladował... albo bronił...
przed tymi żmijowatymi żeńskimi potworami z forum musisz już dalej sam powo!
Miałem doczynienia z Linkin Park, The Offspring, System Of A Down ale teraz bardzo mi się spodobała muzyka Evanescence i nie mam zamiaru jej przestawać słuchać. A i dzięki za ostrzeżenia dotyczące tych dziewczyn. Myślę że nie będę miał z nimi jakiegoś szczególnego problemu.
Pozdrówka
a jak myślisz? xD Emman starał się być dowcipny...
DawideQ napisał/a:
A i dzięki za ostrzeżenia dotyczące tych dziewczyn. Myślę że nie będę miał z nimi jakiegoś szczególnego problemu.
żebyś się nie zdziwił wpłyniesz nam na ambicję i co wtedy? xD
P.S. jak już koniecznie chcesz ściągać muzykę, to przynajmniej się wysil i tego poszukaj, to nie jest trudne. można przez wujka google'a xD na pewno coś znajdzie.
P.P.S. jeszcze ze 3 lata temu pewnie bym napisała, że LP rządzi
_________________ The Hatter put his hands on his hips; his gaze was accusing. "You're not the same as you were before," he said. You were much more... muchier... you've lost your muchness," he finished, nodding as if that m ade perfect sense. :]