Evanescence Strona Główna Evanescence
Pierwsze i najwieksze polskie forum o zespole.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: anevie
Pon Wrz 18, 2006 14:31
Piercing
Autor Wiadomość
szejp 
Nasz człowiek
na skraju

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 12:05   Piercing

Heh, mój kochany temacik, na który mogłabym nawijać godzinami. Więc, co sądzicie o piercingu? Macie jakieś kolce? Jakie? Co sądzicie o rozciąganiu dziurek? Co na to wasi starzy? Uwarzacie to za głupotę i mdli was na widok zakolczykowanych osób? Może mieliście jakieś przypały zwiazane z kolczykami, jakieś komentarze na ulicy? A może jesteście uzależnieni? Kolce wciagają z:D

Jak ktoś sie tym interesuje to podaję linki:
wildcat
paincompany
bmezine

Co do mnie to myślę, że się uzależniłam od kolców. Odkąd zrobiłam ostatni, myślę tylko o tym gdzie teraz dorobić sobie dziurkę. Kocham to. Uwielbiam robić nowe kolce, lubię uczucie wbijanej igły/wenflonu w ciało. Kiedy mam wszystkie kolce wygojone czuje taką jakby pustkę. Czuję, że zwariuję puki się nie przekłóję. Kiedy muszę wyjąć jakiegoś kolca łapię dołka i zdarza mi się ryczeć. To już chyba choroba... z:D Gdybym nie wyjeła kilku kolców miałabym ich teraz 9 [z czego 2 w pępku, góra i dół]. Obecnie mam 4 kolczyki w uszach. W lewym spiralę ze stożkami [jakiś czas temu nosiłam sztangę 3 mm, wtedy jeszcze miałam schizę na tunele], a w prawym 3 bcr'ki z czego jeden to tragus [z którego jestem najbardziej dumna :D ] No i jeszcze kolec w pępku. Jak tylko skończy się szkoła to dziurawię język, a jak starczy kasy to jeszcze zrobię drugiego tragusa.

P.S
Nie pozwól żeby strzelano do ciebie z pistoletu!

Viper 
Administrator
a.k.a. Phoenix

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 12:14   Re: Piercing

Kolczyk to jak lancuszek, zegarek(?), pierscionek itp. Cos dla ozdoby.. mam kolezanke, ktora nosi naprawde duuuuuzee kolczyki (ucho 2x dluzsze :D )... ale owszem, czemu nie..

szejp napisał/a:
Nie pozwól żeby strzelano do ciebie z pistoletu!

A z broni gladkolufowej?! z:D

szejp 
Nasz człowiek
na skraju

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 12:17   

Viper napisał/a:
A z broni gladkolufowej?!

nabijasz się z:D , a to była całkowicie poważna rada z:D

Tyśka 
Moderator

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 12:55   

po czesci cie rozumiem szejp, choc sama bym sie tak nie podziurawiła
mam jeden kolczyk w lewym uchu, zawsze ten sam - jaszczurka. W prawym mam rozne polączenia - np. czacha, diabeł i plemnik, albo cos bardziej z natury - piórko grzybek i plemnik.
Podoba mi sie kolczyk w brwi juz od tamtego roku, ale nie wiem czy sobie zrobie, musze to powaznie przemyslec.

Nenia 
Nasz człowiek
Ewusia xD

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 14:23   

ja nad kolczykiem w brwi tez sie zastanawiam, ale watpie, zeby starzy sie zgodzili
poza tym ja nie za bardzo chce sie "dziurawic", na razie mam tylko kolczyki w uszach, ale staram sie, zeby moja nieco staroswiecka mamusia zgodzila sie na jescze 2 w lewym uchu. jeszcze jej nie ublagalam, ale w koncu sie zgodzi :D :D:D:D

szejp 
Nasz człowiek
na skraju

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 14:35   

Moi starzy już nawet nie chcą słyszeć o kolcach :( Przerąbane mam... Ale co tam... Moje ciało, moje dziury, mój problem z:D

Istari_Nienor 
Początkujący bywalec
senna rzeczywistość

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 14:48   

ja ma kolczyk w nosie , nie często go nosze ,ale dziurke mam , marzy mi się kolczyk w języku (moja siostra za miesiąc sobie taki robi ;-( ) ,ale jak na razie zbieram kase na tatuaż (mały , na lewej łopatce ... mój wymarzony ) 8-) kolczyków w uszach , pepku , brwi , wardze itp nie planuje

Mel 
Wtajemniczony

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 15:15   

Cytat:
Moi starzy już nawet nie chcą słyszeć o kolcach Przerąbane mam... Ale co tam... Moje ciało, moje dziury, mój problem

Szejp mam ten sam problem i to samo zdanie na temat mojego ciała wkońcu to mnie bedzie bolec a nie ich wiec nie bardzo kapuje co im przeszkadza ten jeden maly kolczyk.. w prawym uchu mam w chrzastce w wakacje planuje zrobic sobie" Industrial" (moze ktos wie jak to wyglada) z:D

Tyśka 
Moderator

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 15:31   

raczaj nie..moze powiesz na czym to polega?

Mel 
Wtajemniczony

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 15:32   

hmmm przekucie ucha w 2 miejscach i wlozenie jednego duzego kolczyka kurde na wildcat tej stronie jest takie foto w abc kolczykowania tam znajdziesz to

ehhh wogole zrobisz jeden kolec myslisz nigdy wzyciu nastepnego pozniej po czasie jak juz nie boli myslisz o nastepnym cholernie to wciaga ;) ja juz mam obsesje na tym punkcie z:D

Fallen Spirit 
Początkujący bywalec
theCORD!

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 15:42   

Mua Kofany temaciQ :D ! moge nawijac i nawijac :D Mam pare kolczykof w obu uszach ale narazie nosze tylko po jednym bo reszta musi sie zrosnac bo źle sa zrobione gashh 3 w jednym i 2 w drugim sie zdastają nie wiem czemu ale to mocno boli xD a tak normalnie to mam jezcze w chrząstce i w wardze :D Hmm rodzice? Uszy w miare dobrze przyjeli :P ale teraz mają nerwa jak słysza że beda musieli kase na nowe dziurki dafać XD a z wargąbyło z lekka gorzej :P nie ma co na wakacjach zrobiłąm xD jak wrociłam miałam szlaban na prawie wszystko przez 2 miechy :D ale sie opłacało :P mama mofi że nafet nafet wygladałam :P ale wszyscy mi mofią ze wygladam słiiiit! < :twisted: > Ludzie na poczatku sie na mnie gapili i coś tam szeptali ale pff miałam to dzieś moja sprawa jak wygladam :P Naygorzej było w szkole :P Jagby mogli to najchetniej by mnie z niej wyrzucili za to XD Co jeszce texty hmm zaraz moż ejkaiś dam :
"Boże kochany! Karolina coś ty zrobiła ze sobą! gwóźdz Ci sie wbił w warge?! Jedziemy do szpitala!'' - MOja kofana babcia :D
''Karolina Rodzice Cie przypatkiem nie wydziedziczą za to... to coś?" - przyjaciółka.
itp. nie moge teraz za bardzo pisac bo zaraz kumpele przychodza :D poźniej coś jeszcze napiszą

PeeS. pistolety sux !
Pees. Mel ja wiem :D

Butterfly 
Nasz człowiek
I will not close my eyes

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 20:50   

Ja mam tylko przebite uszy, na dodatek w każdym tylko jedną dziurkę ;-(
Bardzo chciałabym mieć kolczyk w brwi, ale rodzice ;-( ;-( ;-(

Istari_Nienor 
Początkujący bywalec
senna rzeczywistość

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 21:05   

Dziwie się wam troche... ja mojej mamy sie nie pytam czy moge. Zrobiłam sobie w nosie - moja mama pokręciła głową i tyle... O tatuażu też jej nie powiem. Dowie się po fakcie , a że będzie malutki to nie szybko ;)
Ale szczerze mówiac musze przyznać ,że mam bardzo wyrozumiałą mame...moje niektóre kumpele mają przerabane ( nie mogą zrobić dziurki nawet w uszach!) :roll:

Mel 
Wtajemniczony

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 21:23   

heh moja zareagowała w ten sposb "Sciagnij to" na to ja "Jak ci sie nie podoba to sam mi go zdejmij" matka "Nie "
na to ja "Jak nie to nie" i kolec zstal jak powiedzialam jej ze chec Industrial to tylko stwierdzila ze mam ała i ze mam sobie nastepnego zrobic na ekhm.. ;)

Agata 
Nasz człowiek
zagubiona w czasie xD

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 22:27   

HEhehe ja jedyne czym sie szczyce to kolczyki w uszach w prawym 2 a w lewym 3 plus kolejny na chrzastce który z nerwow na starych przekułam sobie sama miałam taką nerwice że nawet nic nie czułam a nosiłam go sobie z miesiąc przy starych nic nie zauwazyli a jak powiedziała staremu to powiedział bo akurat gadał przez telefon " o przyszła Agata i przebiła sobie ucho na gorze " i taka była jego reakcja a stara hehehe jeszcze nie zauważyła :lol:

Tyśka 
Moderator

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 22:46   

też sie nie pytam rodziców, pamietam tylko ze byli zamieszani przy pierwszych dwoch nawet nie pamietam ile mialm wtedy lat, reszte robiłam sama

Butterfly 
Nasz człowiek
I will not close my eyes

Wysłany: Nie Maj 16, 2004 12:47   

Wy to macie jeszcze fajnie, ale jakby moja zobaczyła, że mam w brwi... to chyba by mnie (lepiej nie myśleć). Nadodatek jeżeli coś by się źle zagoiło, to bym słyszała do końca życia trucie. Jak pytałam się mojej mamy czemu nie mogę mieć to ona powiedziała, że nie bo noszę soczewki kontaktowe, i jak bym je zakładała to ciągle bym się o kolczyk zachaczała. ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

Vellen 
Wtajemniczony
Ja tylko jestem sobą...

Wysłany: Nie Maj 16, 2004 14:12   

Ja mam przebite tylko uszy ;-( Matka nie chce się zgodzić na kolczyk w wardze, nosie i w brwi ;-( ;-( Kurwa ona ze mnei chce zrobić jakas słit laleczke :lol: Sie nie dam^^ Kiedys przekuje sobie brew i nos i jakies dwie dziurki walne w uszach z:D z:D

Nenia 
Nasz człowiek
Ewusia xD

Wysłany: Nie Maj 16, 2004 15:12   

ja to bym juz martwa byla, gdybym sie sama poszla poprzebijac ;-( a za tatuaz to bym tym bardziej byla martwa, ale na szczescie nie chce dziary :D

Butterfly 
Nasz człowiek
I will not close my eyes

Wysłany: Nie Maj 16, 2004 15:24   

Ja bym mogła mieć tatuaż... przyklejony. Innego nie. ;-(

Odpowiedz do tematu