zauwarzyłam że niektóre osoby [iszą tu czasem wierszyki i mówia cos o kaciku poezji więc ok załozyłam ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie zobaczy sie ja postaram sie umieszczać tu regularnie wiersze teraz jakos nie mam natchnienia ale może inni maja co ? wię PISZCIE no własnie zapraszam
a ja sobie wymyśliłam wierszyk umieszczone osoby są zupełnie przypadkowe więc prosze się nie obrażać:)
hej ha hej ha szkoła już nie ta
hej ha hej ha boski racje ma
hej ha hej ha nie ma już wakacji
hej ha hej ha krzychoo nie ma racji:P
hahah Zgreda! świetna rymowanka! napisz cos o mnie! ja niestety nie mam talentu do rymowanek, czasem jak mam natchnienie to lubie se cos skrobnąć.... ale to moje osobiste wierszyki
Ja mam przebłyski natchnienia od czasu do czasu. Ale i tak skutek jest żałosny, bo zaczynam dramatyzować :? Poza tym poezja to nie dokońca mój żywioł, wolę rysować ostatnio np. narysowałam Amy Lee
Ale wracając do wierszy, jak stwierdzę, że któryś jest wystarczająco pokazywalny, to wtedy ten dział mi się przyda
didzi Gość
Wysłany: Nie Wrz 28, 2003 19:24
Nie mam talentu do pisania wierszy, wiec ich nie pisze, a wogole to pewnie it ak by mi sie nie chcialo:)
Oto jeden z wierszyków napisanych przeze mnie(mam nadzieję,że docenicie moją twórczość :-P ):
Samotnie wśród zgliszczy oplatających moje ciało,
Błąkając się,dusząc-wypluwam krew...Która płynęła prosto z serca.
Ono kochało,kocha.
Smutne oczy błądzą po plamach,
Rozmazane obrazy przypominają te chwile uniesienia,
Ciepła,szczęścia,tęsknoty...
Niepokój wewnętrzny tak bardzo boli,
Krzyczy wyrywając się ze skóry,którą niczym szpony przebija
I wypełza szare,duszące niczym dym.
Łaskocze delikatnie z lekkim uśmiechem,
Szczęśliwe-pochłania mnie.
Uwolniona od powietrza UMIERAM.
_________________ Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem... :-*
2. Papierowe Kwiaty
Spójrz
Czy widzisz
Tą łąkę
Pełną Papierowych Kwiatów?
To są Myśli
i Marzenia
Niespełnione
Zatańcz ze mną
Zapłacz
4. Święto Zmarłych
Jestem taka zmęczona
Byciem Tutaj
Wyciągam dłoń
Idę w stronę Światła
I wołam
I Krzyczę
I Płaczę
Czuję się jak Potępiona
Której nie pozwolono
Pomodlić się jeszcze Raz
Tu leżą prochy ludzi
Którzy zmęczeni Pobiegli
Do Boga
Jeszcze chwila...
A moja dusza
Znajdzie ratunek
W Panu
By nie Zapomnieć
Że oni leżą Tu
I Wołają o modlitwę
Święto Zmarłych
I tylko płacz, i tylko Łzy
na nagrobek kapią...
To Życie
Przykrył liść
Śmierci
_________________ "Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja śmieję się z was, bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis